Έργα Αναπλάσεων και Υποδομών

Η εταιρεία έχει κατασκευάσει πληθώρα έργων αναπλάσεων και υποδομών σε πολλούς δήμους της Αττικής. Ενδεικτικά: Ανάπλαση περιοχής στο δήμο Αιγάλεω, πεζοδρόμηση οδού Π. Τσαλδάρη στο δήμο Νίκαιας, Αναπλάσεις στο δήμο Νέας Σμύρνης, Πάρκο δήμου Φυλής.

Επίσης, Την διετία 2010-2012, η εταιρεία κατασκεύασε τα έργα υποδομών σε περιοχή 550 στρεμμάτων στο Νεοχώρι Πρέβεζας, με 9.500 μέτρα νέου οδικού δικτύου, 8.500 μέτρα αποχέτευσης ακαθάρτων, 7.500 μέτρα αποχέτευσης ομβρίων και 8.000 μέτρα δικτύου ύδρευσης.

Yποδομές Π.Ε.Ρ.Π.Ο. στην Πρέβεζα
Λεπτομέρειες Έργου
Δεξαμενή 63.000 m3 στα Διυλιστήρια Κιούρκων
Λεπτομέρειες Έργου
Επεκτάσεις δικτύου ύδρευσης και βελτίωση υφιστάμενου δικτύου  σε περιοχές αρμοδιότητας Τομέα Αθηνών
Λεπτομέρειες Έργου
Ενίσχυση Αστικού πρασίνου στην περιοχή μεταξύ των οδών Ορυζομύλων & Λυκαβηττού στο Αιγάλεω. 2009-2010
Λεπτομέρειες Έργου
Πεζοδρόμηση οδού Π.Τσαλδάρη στη Νίκαια
Λεπτομέρειες Έργου
Κατασκευές

Η ΕΥΔΡΟΜΟΣ ΑΤΕ αναλαμβάνει Ιδιωτικά και Δημόσια έργα. Με την πολυετή μας εμπειρία έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, σε ταχύτατο χρόνο και με χαμηλό κόστος, προσαρμοσμένο στα ποιοτικά standards της κάθε κατασκευής.

Μελέτη και κατασκευή

Η ΕΥΔΡΟΜΟΣ ΑΤΕ, έχοντας πολύ μεγάλη εμπειρία στη μελέτη και κατασκευή έργων, αναλαμβάνει να σχεδιάσει κάθε είδους έργο, ενσωματώνοντας νέες τεχνολογίες, ποιοτικά υλικά, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ( ΑΠΕ ) και βιοκλιματικά στοιχεία.

Yπηρεσίες υποστήριξης έργων

Είναι επιτακτική η ανάγκη, από την στιγμή της σύλληψης μία ιδέας και την απόφαση υλοποίησης ενός έργου, να υπάρχει πλήρης υποστήριξη στη διοίκηση και διαχείριση ενός έργου.